politica gdpr

NotA de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR), modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private i sectorul comunicatiilor electronice, PURITATE.RO are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre Dumneavoastra, un membru al familiei Dumneavoastra ori o alta persoana prin completarea urmatoarelor campuri din factura fiscala: nume complet, companie (societatea la care sunteti angajat) daca este cazul, seria si numarul cartii de identitate, CNP-ul, adresa – dupa caz.

 

Scopul colectarii datelor este indeplinirea formalitatilor emiterii documentelor financiar-contabile aferente tranzactiilor pe care le derulati in raport cu PURITATE.RO.

 

Nu sunteți obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dumneavoastra determina insa imposibilitatea derularii activitatilor pentru scopurile mai sus indicate.

 

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre PURITATE.RO direct, in calitate de operator.

 

Conform Regulamentului (UE) 2016/679, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: andrea@puritate.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

 

Pentru derularea activitatilor ce reprezinta scopurile colectarii informatiilor mentionate mai sus, datele dumneavoastra personale NU vor fi transferate catre alte entitati cu niciun scop.

 

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Observatie:

  • Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

  • Orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.